Träning med start 26 augusti

De 7 goda vanorna för att leda dig själv och andra till hållbar framgång

Välkommen till vår workshop "De 7 goda vanorna", som kommer hållas i Stockholm.  Den pågår under två interaktiva dagar med övningar både individuellt och i grupp. 

Du är välkommen att delta själv, men vi rekommenderar att du går tillsammans med en kollega eller fler. Tillsammans kan ni träna på och samtala kring de tidlösa och effektiva principer och tekniker som de 7 goda vanorna utgörs av.

Innehåll
De 7 goda vanorna är en tvådagarsträning där du som deltagare får konkreta verktyg för att leda dig själv och andra på ett framgångsrikt och hållbart sätt.

I dagens alltmer snabbrörliga, flexibla och digitaliserade arbetsliv är kraven höga. Du behöver kunna ta stort eget ansvar, lägga din egna tid och energi på rätt saker, samt skapa och bidra i team där de individuella talangerna, idéerna och styrkorna bidrar till innovation, arbetsplatskultur och resultat.

De 7 goda vanorna är baserad på boken med samma namn (The 7 Habits of Highly Effective People), skriven av professorn och ledarskapsförebilden Stephen R. Covey.

Boken är baserad på omfattande forskning kring vilka synsätt och beteenden som är gemensamma hos framgångsrika individer, och är en praktisk handbok i hur du skapar framgångsrika relationer med andra människor. Då bra ledarskap i huvudsak handlar om kvaliteten på relationerna, kom boken att bli en inspiration för ledare över hela världen och så småningom också en workshop.

Vanor för hållbar framgång
De 7 goda vanorna är ett ramverk av vanor som tillsammans ger dig starka relationer och hållbar framgång. Träningen är uppbyggd kring en mognadsskala, från vana 1 till vana 7. Under träningen får deltagarna på ett interaktivt sätt fördjupa sig i alla vanorna.

Led dig själv: Vana 1 – 3
Först bygger deltagarna en karaktärgrund genom att fokusera på att lära sig leda sig själva – och nå privata segrar. De tar fullt ansvar för sina handlingar, humör, och resultat. De sätter mål som är linjerade med sin egna livsmission och syfte i teamet och i organisationen och lär sig exekvera de målen genom att fokusera på det som är viktigt och inte bara det som är mest bråttom.

Samverka med andra: Vana 4 – 6
Efter de personliga segrarna, uppnår deltagarna de publika segrarna genom att lära sig hur de arbetar effektivt tillsammans med andra. De lär sig ett mindset av överflöd och vinna-vinna som de kan ta med sig i varje möte och relation. De lär sig också hur de effektivt kan kommunicera med andra genom att först lyssna empatiskt för att sedan bli förstådda. Slutligen fördjupar de sig i hur de kan skapa synergi med andra ibland helt olika dem själva för att skapa resultat som överträffar vad någon av individerna själva kunnat komma på.

Ta hand om dig själv: Vana 7
Till sist lär sig deltagarna hur de kan skapa hållbar energi och produktivitet genom att investera i sig själva i fyra dimensioner: kropp, själ, hjärta och hjärna.

För vem?
Denna workshop är för dig som vill bli bättre på att effektivt leda dig själv mot dina viktigaste mål och samverka med andra, för vinna-vinna relationer.

Var och när?
 
Datum och tider:
Måndag 26 augusti 9.00 - 17.00
Tisdag 27 augusti 9.00 - 17.00
 
Plats
iOffice, lokal "Margareta", Drottninggatan 33, Stockholm

Pris

14 800 kr/per person, exkl moms


Har du frågor kring workshopen?

Kontakta oss på: info@franklincovey.se